Jeg er Trine Ahlmann Hansen

Jeg kan både arbejde med dig og dit dyr. Jeg tager udgangspunkt i din hest, hund eller kat med en holistisk tilgang og kan gennem en kiropraktisk behandling afhjælpe specifikke problemer, opretholde den optimale bevægelsesfrihed og øge livskvaliteten.

 

Jeg kan også hjælpe dig til at præstere bedre som rytter. Uanset om dit mål er at sidde bedre i sadlen, øge din egen præstation, tabe dig eller andet. Gennem målrettet personlig træning kan jeg optimere samspillet mellem hest og rytter og sørge for, at I begge præsterer jeres absolut bedste og når jeres mål.

 

Uddannelser:

  • Dyrlæge (cand.med.vet.), uddannet ved Københavns Universitet

  • Veterinær kiropraktik (cert.vet.kir.) ved International Academy of Animal Chiropractic (IAVC), Tyskland

  • Personlig træner hos At Work

Kurser:

  • Akupunktur for dyrlæger – introduktionskursus

  • Anatomy Trains in Motion – Myofascial Meridians for Movement Therapists, Art of Motion

  • Getting in TTouch with Your CatTellington TTouch Training

  • Improve Canine Mobility – IASTM*, IANSM* and kinesiology taping

  • Improve Equine Mobility – IASTM*, IANSM* and kinesiology taping

*IASTM: Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization

*IANSM: Instrument Assisted Neuro Sensory Modulation

Jeg har altid interesseret mig for muskler, anatomi og træning for både mennesker og dyr. Det har derfor været meget naturligt for mig at gå den vej igennem dyrlægestudiet. Jeg skrev mit speciale i myofasciale kæder hos heste, hvilket er kæder af bindevæv, der binder vores muskler sammen gennem hele kroppen. Disse kæder kan have stor indflydelse på, hvor smerte opstår, og hvilke kompensationsmønstre der opstår, hvis vi eller vores dyr bruger kroppen forkert. Du kan læse mere om myofasciale kæder på min indlægsside ved at klikke her.

Publiceringer: