Jeg er Trine Ahlmann Hansen

Jeg kan både arbejde med dig og dit dyr. Jeg tager udgangspunkt i din hest, hund eller kat med en holistisk tilgang og kan gennem en kiropraktisk behandling afhjælpe specifikke problemer, opretholde den optimale bevægelsesfrihed og øge livskvaliteten.

 

Jeg kan også hjælpe dig til at præstere bedre som rytter. Uanset om dit mål er at sidde bedre i sadlen, øge din egen præstation, tabe dig eller andet. Gennem målrettet personlig træning kan jeg optimere samspillet mellem hest og rytter og sørge for, at I begge præsterer jeres absolut bedste og når jeres mål.

 

Uddannelser:

  • Dyrlæge (cand.med.vet.), uddannet ved Københavns Universitet

  • Veterinær kiropraktik (cert.vet.kir.) ved International Academy of Animal Chiropractic (IAVC), Tyskland

  • Personlig træner hos At Work

Kurser:

  • Akupunktur for dyrlæger – introduktionskursus

  • Anatomy Trains in Motion – Myofascial Meridians for Movement Therapists, Art of Motion

  • Getting in TTouch with Your CatTellington TTouch Training

  • Improve Canine Mobility – IASTM*, IANSM* and kinesiology taping

  • Improve Equine Mobility – IASTM*, IANSM* and kinesiology taping

*IASTM: Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization

*IANSM: Instrument Assisted Neuro Sensory Modulation

Kiropraktik til dyr. Veterinær kiropraktik. Kiropraktik til din hest eller pony. Kiropraktik til pony. Kiropraktik til hest. Trine Ahlmann Hansen laver kiropraktik på hest fra Dyrenes beskyttelse i Roskilde internat. Kiropraktik af dygtig dyrlæge. Udannet dyrlæge med efteruddannelse i veterinær kiropraktik. Få kiropraktik til din hest af dygtig dyrlæge og dyrekiropraktor. Afhjælp kroniske problemer i din hest med kiropraktik udført af kompetent dyrlæge. Afhjælp kroniske problemer i din pony med kiropraktik udført af dygtig dyrlæge. Undgå symptombehandling med kiropraktik til dyr. Gå direkte til sagens kerne og behandler problemet. Få den rigtige behandling med veterinær kiropraktik udført af dygtig dyrlæge. Får min hest symptombehandling? Hvordan undgår jeg symptombehandling? Er behandlingen rigtig? Den rigtige behandling? Behandl årsagen til symptomerne med kiropraktik til din hest eller kiropraktik til din pony. Undgå symptombehandling, behandl årsagen til symptomerne med veterinær kiropraktik til dyr af dygtig dyrekiropraktor. Sørg for optimal bevægelighed af rygsøjlen. Hvordan sørger jeg for optimal bevægelighed af rygsøjlen? Er min hests rygsøjle bevægelig? Optimal bevægelighed af ryghvirvler med kiropraktik til din hest. Optimal bevægelighed af ryghvirvler med kiropraktik til din pony udført af dygtig dyrlæge og dygtig dyrekiropraktor. Sørg for optimal funktion af nervesystemet med veterinær kiropraktik til dyr. Fungerer min hests nervesystem korrekt? Fungere min ponys nervesystem korrekt? Afhjælp smerter i ryggen med kiropraktik til din hest af dygtig dyrlæge og dyrekiropraktor. Giv din hest den bedste behandling. Giv din pony den bedste behandling. Funktionel behandling med kiropraktik til din hest. Kiropraktik til pony er en funktionel behandlingsform. Hvad er en funktionel behandling? Holistisk behandling med kiropraktik til dyr. Kiropraktik til dyr er en holistisk behandlingsform. Hvad er en holistisk behandling? Er kiropraktik holistisk? Er kiropraktik funktionel? Kiropraktik til dyr. Er kiropraktik til hest funktionelt? Er kiropraktik til dyr holistisk? Funktionel behandling til min hest. Holistisk behandling til min pony. Funktionel behandling til min pony. Holistisk behandling til min hest. Kiropraktik er en mild behandling. Kiropraktik er en mild behandlingsform til problemer i bevægeapparatet. Mild behandling uden instrumenter af sød dyrlæge, dygtig dyrlæge og dyre-kiropraktor. Mild behandling uden smerter til din hest. Mild behandling uden smerter til din kat. Øg din hests performance med kiropraktik til hest. Øg din hests præstation i spring med kiropraktik til hest af dygtig dyrlæge. Hvordan øger jeg min hests præstation i spring? Øg din hests præstation i dressur med kiropraktik til hest. Hvordan øger jeg min hests præstation i dressur? Øg din hests præstation i træningen med kiropraktik til hest. Hvordan øger jeg min hests præstation i træningen? Øg din hests præstation i western med kiropraktik til hest. Hvordan øger jeg min hests præstation i western? Øg din hests præstation i military med kiropraktik til hest udført af kompetent dyrlæge. Hvordan øger jeg min hests præstation i military? Min hest præsterer dårligt. Min hest vil ikke præstere. Hvorfor præsterer min hest dårligt? Hvorfor har min hest nedsat præstation? Min hest har nedsat præstation. Øg din ponys performance med kiropraktik til pony. Øg din ponys præstation i spring med kiropraktik til pony. Hvordan øger jeg min ponys præstation i spring? Øg din ponys præstation i dressur med kiropraktik til hest ved sød dyrlæge, imødekommende dyre-kiropraktor. Hvordan øger jeg min ponys præstation i dressur? Øg din ponys præstation i træningen med kiropraktik til pony. Hvordan øger jeg min ponys præstation i træningen? Øg din ponys præstation i western med kiropraktik til pony. Hvordan øger jeg min ponys præstation i western? Øg din ponys præstation i military med kiropraktik til pony. Hvordan øger jeg min ponys præstation i military? Min pony præsterer dårligt. Min pony vil ikke præstere. Hvorfor præsterer min pony dårligt? Hvorfor har min pony nedsat præstation? Min pony har nedsat præstation. Afhjælp med veterinær kiropraktik udført af dygtig dyrlæge. Øg din hests præstation i western pleasure med veterinær kiropraktik. Hvordan øger jeg min hests præstation i western pleasure? Øg din hests præstation i ridebanespring med veterinær kiropraktik til din hest. Hvordan øger jeg min hests præstation i ridebanesring? Øg din hests præstation i western trail med veterinær kiropraktik til din pony. Hvordan øger jeg min hests præstation i western trail? Øg din hests præstation i western reining med veterinær kiropraktik til dyr. Hvordan øger jeg min ponys præstation i western reining? Øg din hests præstation i barrel race med veterinær kiropraktik til din hest. Hvordan øger jeg min pony præstation i barrel race? Øg din hests præstation i hunter med veterinær kiropraktik udført af dygtig dyre-kiropraktor, uddannet dyrlæge. Hvordan øger jeg min hests præstation i hunter? Hvordan øger jeg min hests præstation i barrel race? Øg din hests præstation i working cowhorse med veterinær kiropraktik. Hvordan øger jeg min hests præstation i working cowhorse? Øg din hests præstation i cutting med veterinær kiropraktik til din pony. Hvordan øger jeg min ponys præstation i cutting? Øg din hests livskvalitet med kiropraktik til dyr. Har min hest god livskvalitet? Hvordan forbedrer jeg min hests livskvalitet? Få en galdere hest med veterinær kiropraktik, hvordan får jeg en glad hest? Få en smertefri hest med kiropraktik til dyr. Har min hest smerter? Afhjælp din hests smerter med veterinær kiropraktik ved dygtig dyre-kiropraktor og dygtig dyrlæge. Min hest har ondt, hvad skal jeg gøre med smerter hos hest? Forebyg skader i din hest med kiropraktik til dyr. Spar penge på dyrlægeregningen med kiropraktik til hest. Hvordan kan jeg spare penge på dyrlægeregningen? Min hest er skadet. Hvad skal jeg gøre når min hest er skadet? Få en velfungerende hest med kiropraktik til hest. Hjælp dit føl til en bedre start på livet med kiropraktik til dyr. Få et velfungerende føl med kiropraktik. Sikre god præstation og læring i dit føl med veterinær kiropraktik. Behandling til føl. Hvad er bedst for mit føl? Kiropraktik til føl. Få en mere samarbejdsvillig hest med veterinær kiropraktik. Min hest vil ikke samarbejde? Hvorfor samarbejder min hest ikke? Kiropraktik til hoppe af dygtig dyre-kiropraktor. Kiropraktik til vallak. Kiropraktik til hingst. Hvorfor præsterer min hoppe dårligt? Hvorfor præsterer min hingst dårligt? Hvorfor præsterer min hingst dårligt? Få bedre præstation i din hingst med kiropraktik. Få bedre præstation i din hoppe med kiropraktik. Få bedre præstation i din vallak med kiropraktik ved sød dyrlæge. Funktionel behandling med kiropraktik til din hest. Kiropraktik til pony er en funktionel behandlingsform. Hvad er en funktionel behandling? Holistisk behandling med kiropraktik til din pony udført af dygtig dyrlæge. Kiropraktik til hest er en holistisk behandlingsform. Hvad er en holistisk behandling? Er kiropraktik holistisk? Er kiropraktik funktionel? Kiropraktik til dyr. Er kiropraktik til dyr funktionelt? Er kiropraktik til dyr holistisk? Funktionel behandling til min hest. Holistisk behandling til min hest. Funktionel behandling til min pony. Holistisk behandling til min pony. Hjælp din hest med småproblemer med veterinær kiropraktik af imødekommende dyre-kiropraktor. Hjælp din pony med småproblemer med kiropraktik til pony. Min hest har problemer? Hvordan hjælper jeg min hest? Hjælp din hest i genoptræningen med kiropraktik til hest. Hjælp din pony i genoptræningen med kiropraktik til pony. Min hest skal genoptrænes. Hvordan genoptræner jeg min hest. Hvad er vigtigt i genoptræningen af hest. Hjælp din hest i rehabiliteringen med veterinær kiropraktik af dygtig dyre-kiropraktor. Hjælp din pony i rehabiliteringen med kiropraktik til pony. Min hest er i rehabilitering. Hvad skal jeg gøre i rehabiliteringen af min hest? Hjælp din hest der føles stiv med kiropraktik til hest. Min hest føles stiv. Min pony føles stiv. Min hest er stiv til den ene side. Min hest er stiv til begge sider. Hvorfor er min hest stiv? Hvorfor er min hest stiv til højre? Hvorfor er min hest stiv til venstre? Hvorfor føles min pony stiv? Hvorfor er min hest stiv til begge sider? Afhjælp stivhed i din hest med kiropraktik. Afhjælp din hest der er bedre på den ene volte end på den anden med kiropraktik til hest ved dygtig dyrlæge. Min hest er bedre på den ene volte. Hvorfor er min hest bedre på den ene volte? Min hest skyder skulderen til højre. Min hest skyder skulderen til venstre. Hvorfor skyder min hest skulderen? Hvorfor skyde min pony skulderen? Afhjælp din hest der falder ud af volten med kiropraktik til hest. Min hest falder ud af volten. Hvorfor falder min hest ud af volten? Hjælp din hest med smerter med kiropraktik til hest af kompetent dyre-kiropraktor. Har min hest ondt? Har min hest smerter? Har min hest ondt i ryggen? Afhjælp med kiropraktik og giv din hest en bedre livskvalitet. Hjælp din hest der lægger sig på bidet med kiropraktik. Min hest lægger sig på biddet. Min pony lægger sig på biddet. Hvorfor lægger min hest sig på biddet? Hjælp din hest der går på forparten med veterinær kiropraktik udført af kompetent, uddannet dyrlæge. Min hest går på forparten. Hvorfor går min hest på forparten? Hvorfor går min pony på forparten? Hjælp din hest der taber bagarten under ridning med veteinær kiropraktik. Min hest taber bagparten. Hvorfor taber min hest bagparten? Min hest bruger ikke bagparten rigtigt. Hvorfor bruger min hest ikke bagparten rigtigt? Afhjælp med kiropraktik til pony. Hjælp din hest der ikke vil røres ved ørene med kiropraktik til hest. Min hest vil ikke røres ved ørene. Min pony vil ikke røres ved ørene. Afhjælp med kiropraktik. Hvorfor kan jeg ikke rører min hests ører? Hvorfor kan jeg ikke rører min ponys ører? Min hest vil ikke have lagt hovedtøj på. Hvorfor kan jeg ikke lægge hovedtøj på min hest? Hvorfor kan jeg ikke lægge hovedtøj på min pony? Veterinær kiropraktik udført af dygtig dyrlæge. Min hest vil ikke have lagt grime på. Min pony vil ikke have lagt grime på. Hvorfor kan jeg ikke lægge grime på min hest? Hvorfor kan jeg ikke lægge grime på min pony? Hjælp med kiropraktik til hest. Kiropraktik til pony. Hjælp din hest der er urolig ved opsadling med kiropraktik til hest. Min hest er urolig ved opsadling. Hvorfor er min hest urolig ved opsadling? Hjælp din hest der er urolig ved opstigning med veterinær kiropraktik. Min hest er urolig ved opstigning. Hvorfor er min hest urolig ved opstigning? Hvorfor er min pony urolig ved opstigning? Afhjælp med kiropraktik til pony. Hjælp din hest der lider af gjordkrampe med kiropraktik til hest af kompetent og dygtig dyre-kiropraktor. Min hest lider af gjordkrampe. Min pony lider af gjordkrampe. Hvad kan jeg gøre ved gjordkrampe? Hvorfor har min hest gjordkrampe? Hvorfor har min pony gjordkrampe? Hjælp din hest med veterinær kiropraktik. Hjælp din hest der snubler eller hiver sko af med kiropraktik til hest af dygtig heste-kiropraktor. Min hest snubler. Min hest hiver sko af. Min pony hiver sko af. Afhjælp med kiropraktik til pony. Hvorfor hiver min hest sko af? Hvorfor snubler min hest? Hvorfor snubler min pony? Hjælp din hest der ikke vil springe eller river ned i spring med veterinær kiropraktik. Min hest vil ikke springe. Hvorfor vil min hest ikke springe? Hvorfor vil min pony ikke springe? Hjælp med kiropraktik til pony ved dygtig heste-kiropraktor. Min hest river ned. Min hest har mange nedrivninger. Hvorfor river min hest ned? Hvorfor river min pony ned? Hvorfor har min hest mange nedrivninger? Hvad kan jeg gøre når min hest har mange nedrivninger? Afhjælp med kiropraktik til hest. Hjælp din hest der bukker under rytter med kiropraktik til hest af kompetent heste-kiropraktor og uddannet dyrlæge. Hjælp din pony der bukker under rytter med veterinær kiropraktik til pony. Min pony bukker. Min hest bukker. Hvorfor bukker min hest? Hvorfor bukker min pony? Hjælp med kiropraktik til hest. Hjælp din hest der tilter hovedet til den ene side med kiropraktik til hest af dygtig dyrlæge. Min hest tilter hovedet i dressur. Hvorfor tilter min hest hovedet? Hjælp med kiropraktik til pony. Min hest tilter hovedet til højre. Min hest tilter hovedet til venstre. Min hest tilter hovedet til siden. Hvorfor tilter min hest hovedet til siden? Hvorfor tilter min pony hovedet? Hvorfor tilter min pony hovedet? Afhjælp med veterinær kiropraktik udført af kompetent heste-kiropraktor. Hjælp din hest der ikke står i korrekt parade med kiropraktik til hest. Min hest står ikke i korrekt parade. Hvorfor står min hest ikke i korrekt parade? Hvorfor står min pony ikke i korrekt parade? Hjælp med kiropraktik til pony af dygtig dyrlæge. Hvad kan jeg gøre for at få min pony til at stå i korrekt parade? Hvad kan jeg gøre for at få min hest til at stå i korrekt parade? Afhjælp med veterinær kiropraktik. Hjælp din pony der har en forringet tölt med veterinær kiropraktik til pony. Kiropraktik til islænder, islandsk hest, islandsk pony med forringet tölt. Min islænder har en dårlig tölt. Hvorfor har min islænder en dårlig tölt? Hjælp med kiropraktik til pony. Hjælp din hest der laver krydsgallop med veterinær kiropraktik udført af dygtig dyre-kiropraktor. Min hest laver krydsgallop. Hvorfor laver min hest krydsgallop? Afhjælp med kiropraktik. Hjælp din hest der har en kort gang med kiropraktik. Min hest har en kort gang. Min pony har en kort gang. Afhjælp med kiropraktik til pony. Hjælp din hest der slæber tåen med veterinær kiropraktik. Min hest slæber tåen. In pony slæber tåen. Hvorfor slæber min pony tåen? Hvorfor slæber min hest tåen? Afhjælp med kiropraktik til hest. Hjælp din hest der pisker med halen med veterinær kiropraktik af dygtig dyrlæge, sød dyrlæge. Min hest pisker med halen. Min pony pisker med halen. Hvorfor pisker min hest med halen? Afhjælp med kiropraktik til hest. Hvad kan jeg gøre ved at min hest pisker med halen. Hvorfor pisker min hest med halen under ridning? Hjælp din hest der svajer i ryggen med kiropraktik til hest af dygtig heste-kiropraktor. Min hest svajer i ryggen. Min pony svajer i ryggen. Hvorfor svajer min hest i ryggen? Hvorfor svajer min pony i ryggen? Afhjælp med veterinær kiropraktik til pony.
Kontakt mig her

Jeg har altid interesseret mig for muskler, anatomi og træning for både mennesker og dyr. Det har derfor været meget naturligt for mig at gå den vej igennem dyrlægestudiet. Jeg skrev mit speciale i myofasciale kæder hos heste, hvilket er kæder af bindevæv, der binder vores muskler sammen gennem hele kroppen. Disse kæder kan have stor indflydelse på, hvor smerte opstår, og hvilke kompensationsmønstre der opstår, hvis vi eller vores dyr bruger kroppen forkert. Du kan læse mere om myofasciale kæder på min indlægsside ved at klikke her.

Publiceringer: